ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΥΣΗΣ

ΠΡΟΠΛΥΣΗ

Η πρόπλυση βοηθάει στην απομάκρυνση μεγάλων ρύπων. Στο στάδιο αυτό ο ψεκασμός με υψηλή πίεση ζεστού νερού με ειδικό αφρό απομακρύνει τις λάσπες και τυχόν επίμονους ρύπους και βοηθάει τα επόμενα στάδια πλυσίματος να είναι πιο σύντομα και κατά συνέπεια πιο οικονομικά. Η απόσταση που πρέπει να βρίσκεστε από το όχημα σας είναι τουλάχιστον 30cm λόγω ότι ο ψεκασμός γίνεται με υψηλή πίεση.

ΚΥΡΙΩΣ ΠΛΥΣΗ

Σε αυτό το στάδιο πραγματοποιείται βαθύς καθαρισμός με ενεργό αφρό με ειδική πούδρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε την ειδική βούρτσα αφρού μόνο κατά τη διάρκεια του προγράμματος αυτού και μόνο αφού έχει προηγηθεί η πρόπλυση ώστε να έχουν ήδη απομακρυνθεί ρύποι σε στερεή μορφή, όπως λάσπη . Η βούρτσα αυτή σας λύνει τα χέρια μια και δεν χρειάζεται να έχετε δικό σας σφουγγάρι ή άλλο μέσο να πλύνετε το όχημά σας. Παράλληλα με το μακρύ κοντάρι μπορείτε να πλύνετε σημεία του οχήματος σας που αλλιώς δεν θα μπορούσατε να φτάσετε.

ΞΕΠΛΥΜΑ

Προτελευταίο στάδιο και απαραίτητο για να προχωρήσετε στο επόμενο είναι, το ξέβγαλμα του σαπουνιού και του αφρού με κρύο μαλακό νερό. Η διαδικασία αυτή βοηθάει στην απομάκρυνση όλων των δύσκολών ρύπων του αμαξώματος .Η απόσταση σας από το όχημα πρέπει να είναι τουλάχιστον 40cm λόγω ψεκασμού υψηλής πίεσης.

ΚΕΡΩΜΑ

Σε αυτό το στάδιο του πλυσίματος γίνεται ψεκασμός ειδικού κεριού για Εxtra γυαλάδα και προστασία του χρώματος του αυτοκινήτου. To κερί που χρησιμοποιείται σε αυτό το στάδιο παρατείνει το χρόνο ζωής του χρώματος, δρά ως υδροαπωθητικό στο νερό της βροχής και δημιουργεί ένα φίλμ αντιστατικότητας που εμποδίζει την επικάθηση σκόνης και καυσαερίου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο μετά το ξέπλυμα του σαπουνιού . Η απόσταση που πρέπει να βρίσκεστε από το όχημα σας είναι τουλάχιστον 80cm λόγω ότι ο ψεκασμός γίνεται με υψηλή πίεση.

ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

Τελευταίο στάδιο είναι το πλύσιμο με απιονισμένο νερό, για στέγνωμα χωρίς λεκέδες. Το απιονισμένο νερό περιέχει γυαλιστικό στεγνωτικό και χρησιμοποιείται για το τέλειο φινίρισμα του χρώματος του αμαξώματος και είναι ιδανικό ώστε να προστατεύει το χρώμα του από οξειδώσεις. Η απόσταση σας από το όχημα πρέπει να είναι τουλάχιστον 60cm λόγω της δέσμης υψηλής πίεσης.