ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ

ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ

ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Ένα από τα βασικότερα εξαρτήματα του αυτοκινήτου το οποίο παρέχει στον οδηγό και τους συνεπιβάτες ασφάλεια, είναι το σωστό σύστημα φωτισμού. Είναι εξίσου σημαντικό όταν οδηγούμε να μπορούμε να βλέπουμε καλά αλλά και να μπορούν να μας δουν.

Τα εμπρός φανάρια του οχήματός σας ταλαιπωρούνται από τον ήλιο, τη θερμότητα που αποβάλουν όταν είναι αναμμένα, τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες του περιβάλλοντος και την υγρασία. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα μετά από μερικά χρόνια να κιτρινίζουν και να μην αποδίδουν το 100% της φωτεινότητάς τους. Επιπλέον, η οδήγηση κατά τις νυχτερινές ώρες ή σε συνθήκες με περιορισμένη ορατότητα γίνεται ανασφαλής και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επειδή λοιπόν το κόστος της αντικατάστασής τους με νέα φανάρια είναι πολλές φορές υπερβολικό, η συντήρηση των φαναριών είναι μια οικονομική λύση που επιπλέον βελτιώνει την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου σας!

Η αποκατάσταση πρέπει να γίνεται από ειδικούς επαγγελματίες οι οποίοι με την χρήση ειδικών μηχανημάτων θα επαναφέρουν τους προβολείς του οχήματος σας στην αρχική τους κατάσταση εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ